The North Face Prophet 40 – раница

 

The North Face Prophet 40 - test

The North Face Prophet 40 – раница

1100 гр
150 евро
40+ литра

+ лека
+ здрава
+ удобна

Оценка: 6/6

Удобна за носене раницата с тегло 1100 гр и вместимост 40 литра е рядко срещано явление! Това явление се казва The North Face Prophet 40! Можете успешно да натоварите раницата до 11 кг. След това коланът на кръста започва да се приплъзва надолу и раницата става неудобна за носене. Отгоре има вътрешен джоб, който е много удобен за неща, който искате да вадите лесно.

The North Face Prophet 40 - test

Страничният джоб на колана на раницата е удобен за енергийна храна по време на стръмни изкачвания. Това е раница за катерачи, но тя може да се използва успешно за трекинг и то много по-добре от специално пригодените за трекинг раници. По принцип повечето трекинг раници са неудобни и тежки. Единственото им предимство са многото джобове, но по-важно е не да извадиш нещо бързо и удобно, а да вървиш лесно и леко!

The North Face Prophet 40 - test

Раницата има достатъчно каишки за закачване на сечива или щеки за трекинг. Не препоръчвам палатката да се носи отвън на тези каишки, защото се губи устойчивостта и комфорта на носене. Към момента, след 3 години интензивно ползване на The North Face Prophet 40, раницата продължава да е здрава и удобна и не мога да кажа нищо лошо за нея.

Препоръчвам Ви The North Face Prophet 40!

(Visited 873 times, 1 visits today)

1 response on The North Face Prophet 40 – раница

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *