Suunto Core Regular – часовник

 

Suunto Core Regular - test

Suunto Core Regular – часовник

64 гр.
270 евро

+ лек
+ удобен
+ тънък
+ добра барограма
+ добра изработка
+ добри бутони
 цифрите се състоят от малки квадратчета
 при средно силна светлина подсветката на дисплея не се вижда добре

Оценка: 5/6

Часовникът има голям дисплей, който се вижда достатъчно добре в 90% от ситуациите. Барограмата е много ясна, хубаво направена и позволява прогнозиране на времето. Часовникът е удобен и тънък, благодарение на което не пречи при слагане на раницата и не се закача по каишките. Батерията не е соларна и няма проблеми с издръжливостта й. Бутоните се натискат без усилие и менюто е интуитивно и лесно за управление.

Suunto Core Regular - test

Има два малки недостатъка, които не са съществени за крайната оценка. Цифрите се състоят от малки квадратчета, което в началото ме дразнеше. По-късно се свиква, защото получаваш нужната информация и часовника ти става приятен. Квадратчетата са цената, която трябва да платим, за да се радваме на по-дългата работа на батерията. По-новите модели на Sunto са с цели цифри и с малко по-контрастни дисплей. Другият малък проблем е, че дисплеят не се вижда при слаба светлина – сумрак. Когато се включи подстветката, цифрите са зеленикави и неясни, защото не светят достатъчно силно и понякога се налага да осветявате часовника с челника.

Тези два малки недостатъка се компенсират от продължителността на работа на батерията, точността на меренето и удобството на големия, ясен дисплей, който е достатъчно тънък. Това прави часовника най-добрият и практичен часовник, който съм ползвал до момента.

Препоръчвам Ви Suunto Core Regular !

(Visited 287 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *