Alpine pro Hidalgo – сандали

 

ТУРИСТИЧЕСКИ САНДАЛИ HIDALGO BLACK Niki Testa

Alpine pro Hidalgo – сандали
550 гр.
цена: 30 евро

+ удобни
+ здрави
твърди каишки (предпоставка за пришки)
 по-тежки от най-леките модели 

Оценка: 5/6

ТУРИСТИЧЕСКИ САНДАЛИ HIDALGO BLACK Niki Testa

Първото впечатление е за добра изработка. Достатъчно твърда подметка отдолу и достатъчно мека от горе – където се стъпва. Каишките са малко по-твърди от колкото бих желал и при първо носене ми направиха пришка. Това може да не се случи при вас защото сандала стой като добро изделие. Лично при мен това стана защото каишката е малко по-напред спрямо пръстите ми. Нужно е малко време за да се свикне с модела. На равен терен има достатъчна стабилност но като всички сандали не са подходящи за труден технически терен с тежка раница.

ТУРИСТИЧЕСКИ САНДАЛИ HIDALGO BLACK Niki Testa

Употребата на сандала в трекинга виждам като заместител на основната обувка на леки пътеки без камъни и без много стръмни участъци. В противен случай рискувате глезените си или падане поради стъпване накриво. Тези сандали могат да свършат тази работа но теглото им е малко повече от колкото бих желал. Например NIKE AIR DESCHUTZ са 450 гр и са по-тънки и удобни за носене в раницата. Каишките им са по-меки и никога не са ми правили проблем. Но за цената си Alpine pro Hidalgo са достатъчно добри. Изработката им е качествена и се равнява на много по-скъпи модели, който също така са с твърди каишки и тежат подобни грамове. Ако пасват на вашия крак те са разумен избор.

В моите ревюта сравнявам всичко с най-доброто в света независимо от цената. Защото в планината екипировката – няма цена. Там няма от къде да се купи! Всеки сам да си направи извод с какво ще тръгне…

ТУРИСТИЧЕСКИ САНДАЛИ HIDALGO BLACK Niki Testa

(Visited 270 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *